31 mei

epoxy tafel

Mooie Epoxy tafel van lokaal hout gefabriceerd. 4x 1,10 mtr op een luchtig strak onderstel. Mooie opdracht

18 dec

Doutzen opent de Jutbakken op Vlieland.

16 december werd door Doutzen Kroes de Jutbakken geopend. Ik werd een poos geleden benaderd door de PR afdeling van Rivella welke een sponsoractie wou afsluiten met een mooie donatie aan Vlieland in de vorm van echte afval JUT bakken. Of ik een ontwerp en een kunstenaar kende welke een mooi kunstwerk van doppen kon […]

18 dec

Eiland winkel SALT

Sinds 1 december is op Vlieland Eiland winkel Salt geopend. Leuke hebbedingetjes, giftshop en…  Meubeltjes van Ziltgetint. Voor de opening is gekozen voor een superlange presenteer / werktafel. Deze tafel is vervaardigd van 3 dikke amerikaans grenen plakken hout welke een 90 cm breed tafelblad maken. De lengte is 3,25 en  staat op een fraai […]

26 jul

Badkamer renovatie te Vlieland

Wilt u een mooie eigentijdse strakke badkamer met volop benutte mogelijkheden? Geen putje maar een drain, geen douchegordijn maar een glazendouchewand, inbouwtoilet, weggewerkte leidingen, mooi tegelwerk, etc.. Ziltgetint kan voor u de ideale partner zijn om uw badkamer te laten renoveren! Neem contact op voor mogelijkheden hierin.

26 jul

Keuken renovatie woonhuis te Vlieland

  Een nieuwe keuken, wie wil dat nu niet! U  kunt bij ziltgetint terecht om uw keuken aan te passen aan de wensen van nu. Totale renovatie,  nieuwbouw, apparatuur, werkbladen, tegelwerk, detaillering, U zegt het maar! Neem contact op voor info en een vrijblijvende offerte.

26 jul

Graveer werk

      Mooi graveer werk. Zolang we nog geen 3D freesmachine hebben doen we het freeswerk uit de hand. Dmv van een computermal frezen we naamborden, bellettering, texten, etc uit op mooi eigentijdshout. Neem contact op voor meer info..

26 jul

Tenthuisje t Kuipje vernieuwd

In het voorjaar van 2016 is op Vlieland tenthuisje t Kuipje totaal vernieuwd. Ziltgetint was verantwoordelijk voor ontwerp/ uitvoering van het gehele projekt. Er is gekozen voor een betimmering van Lariks rabat planken. Met een mooi strak uiterlijk mede door het witte scheerlijn vrije dak is dit weer een huisje wat jaren mee gaat. Op […]

01 mei

Tenthuisje Woudbeer vernieuwd!

Bijna…… As we speek (nu) nog de laatste dingetjes.. om het tenthuisje helemaal af te maken. Klein beetje terras, beetje inrichting, klein fijn keukentje en dan is het genieten geblazen!    

05 mrt

vakantie huisje bakboord / stuurboord

Afgelopen winter hard gewerkt om deze 2 appartementen weer een frisse look te geven. Zowel binnen als buiten veel veranderd en aangepast aan de richtlijnen van nu.

© Ziltgetint.nl - Website gemaakt Bijdiejongens.nl