Welkom bij Ziltgetint!

Ziltgetint is het adres waar u terecht kunt voor al uw meubel-wensen, creatieve invullingen, interieur inrichtingen maar vooral spraakmakende meubels. Het bedrijf is eind 2011 op Vlieland begonnen. Het idee was eenvoudig en simpel, een goed uitgeruste werkplaats / atelier waar mooie werkstukken gemaakt kunnen worden.
Met specialisaties als hout, metaal, heldere 2 componenten epoxy’s, en meer.  Hiervoor ontwerpen we de beste en meest ideale oplossing voor u. Wij leveren niet alleen op Vlieland maar ook “aan de wal”. Ziltgetint kan DE oplossing voor uw uitdaging zijn. Maatwerk meubels, stoere tafels, technische uitdagingen, metaal-hout combinaties, verweerde tijdloze en unieke creaties moet u bij Ziltgetint zijn. Laat u verrassen en informeren wat voor u een oplossing kan zijn voor dat ene langslepende probleem of kom met een idee en Ziltgetint bedenkt er een leuke invulling voor. Vlielands hout, Stoerhout, Bijzonder hout, Juthout!
Lekker Timmeren? kom maar op!


               

 • Het hout gaat steeds meer ‘leven’

  Karel heeft een geweldige robuuste eettafel voor ons gemaakt van Vlielands juttershout. Doordat de tafel al 7 jaar intensief wordt gebruikt, wordt hij steeds mooier en gaat het hout steeds meer ‘leven’. Ik kom mijn hele leven al op Vlieland en dat maakt de tafel nog net weer iets specialer! Mark & Elske uit Amsterdam

 • Een aanrader

  Karel maakt niet alleen supermooie spullen van steigerhout maar luistert ook heel goed naar wat je precies wilt. Daarnaast gebruikt hij mooie accenten zoals juthouten palen.  Een aanrader dus!

  Familie de Groot

 • Karel denkt altijd mee

  Karel heeft voor ons meubels gemaakt in ons appartement op Vlieland. Hij heeft een mooie grote tafel gemaakt met een epoxylaag als tafelblad heel mooi gelukt. Ook heeft hij een sidetable gemaakt met een hout/staalcombinatie, dit geeft een stoere uitstraling. In de kinderkamers heeft hij bedden getimmerd van oud sloophout.

  Karel denkt altijd mee hoe bepaalde dingen beter kunnen dan dat je als klant zelf bedacht had, heel fijn. Bijkomend voordeel is dat hij ook verstand heeft van elektra. Kortom wij zijn erg tevreden met zijn werk en op dit moment maakt hij voor ons een loungebank voor op het terras.

 • Flexibel, tijdloos, creatief…

  Ziltgetint: flexibel, tijdloos, creatief, super eigen inbreng van karel en lekker snel. Zeker de moeite waard om “Ziltgetint” eens te laten langskomen voor een nieuwe inbreng in of om je huis.

 • Hartelijk dank voor het ontwerpen…

  Hartelijk dank voor het ontwerpen, maken en plaatsen van de prachtig oud houten eilandse tuinpoort, alsmede voor de terrastafel met bijbehorende banken, gemaakt van steigerhout.

 • Eerlijk en oprecht advies

  Op zeer professionele en prettige manier een volledig custom made tenthuis samen met Karel ontworpen en gedeeltelijk samen gebouwd. Eerlijk en oprecht advies gekregen waardoor we een betaalbaar maar super de luxe tenthuis hebben kunnen bouwen

© Ziltgetint.nl - Website gemaakt Bijdiejongens.nl